Proces ontwerp/verbetering

Lean en Agile

In een continue veranderende technologische wereld is het belangrijk om als organisatie wendbaar te zijn. Om tijdig in te spelen op de behoeftes van de klant en continue de dienstverlening te verbeteren.  dModify gelooft dat er een combinatie van Lean en Agile nodig is om dit te realiseren. 

Aanpak

Proces ontwerp/verbetering in Design Sprints

De kracht van Agile zit in focus. Daarom kiest dModify ervoor om processen te ontwerpen en te verbeteren in Design Sprints van twee weken.  

Gebruik standaarden

dModify gebruikt beproefde standaarden zoals BPMN 2.0 en UML om efficiënte, uniforme processen te modelleren en “waste” te voorkomen. 

Aansluiting op applicaties

Processen zijn niet meer los te denken van bedrijfsapplicaties. dModify streeft ernaar om maatwerk te voorkomen door te standaardiseren waar mogelijk. 

Aandacht voor adoptie

Verandering valt en staat met de wijze waarop de medewerkers de verandering accepteren en adopteren. Alleen een proces beschrijven is niet genoeg om te zorgen dat het proces ook daadwerkelijk gevolgd wordt. dModify vind het daarom belangrijk dat alle stakeholders actief worden betrokken in de design sprints.