Training op maat

Online Training

Digitale vaardigheid is bepalend voor een succesvolle introductie van vernieuwende technologie. De snelheid van adoptie van nieuwe technologie, zowel op het gebied van hardware als software, is sterk afhankelijk van de digitale vaardigheid van de werknemers en de bereidheid om dingen anders te doen dan ze voorheen werden gedaan.

Hoe meer je kan vertrouwen op je eigen vaardigheden hoe meer kansen je kan zien in verandering.

Micky Kieboom

Applicatie en Cloud Training

Of het nu gaat om een onboarding training of een basis of gevorderde training voor Google Workspace, Office 365 of een bedrijfskritische applicatie, dModify kan helpen met het maken en geven van training op maat. 

Digitale training

Training van medewerkers via Meet, Zoom of Teams

E-learning

Ontwikkelen van E-learnings welke gebruikt kunnen worden in een platform naar keuze. 

Training op locatie

Training op locatie is door de huidige pandemie helaas niet mogelijk. 

Leren0%
Durven0%
Doen0%
Ontwikkelen0%

Training voor individuen

dModify wil zo veel mogelijk mensen helpen om meer vertrouwen te krijgen tijdens het online werken. Daarom zijn wij een YouTube kanaal gestart waar wekelijks tips en tricks worden gedeeld om efficiënter te werken in online tools. 

Neem eens een kijkje op het kanaal en laat ons weten vooral weten van je van de video’s vind en of deze waardevol voor jouw zijn. Mocht je inhoudelijke vragen of opmerkingen hebben, laat dan gerust een opmerking achter en we proberen zo snel mogelijk te reageren. Ook wij proberen continue te verbeteren. 

 

 Mocht je op de hoogte willen blijven van nieuwe video’s, vergeet dan niet om op Youtube op de Subscribe en het bel icoontje te klikken.